Аеропорт "Бориспіль" хоче запустити термінал F вже навесні / фото УНІАН

Міжнародний аеропорт "Бориспіль" (м. Бориспіль, Київська область) має намір на початку квітня розконсервувати термінал F та здати в експлуатацію першу чергу паркінгу.

Читайте такожАеропорт "Київ" планує завершити розширення терміналу "А" явились в місті у 2019 року

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив гендиректор аеропорту Павло Рябікін на брифінгу в Міністерстві інфраструктури.

Відео дня

"Термінал F відкриється на початку квітня, а також приблизно в цей час введемо в експлуатацію першу чергу паркінгу", - сказав він.

Крім цього, за словами гендиректора аеропорту, авіаперевізникам, які запросили слоти в піковий час, буде запропоновано обслуговуватися не в терміналі D, а в терміналі F.

Як повідомляв УНІАН, раніше Рябікін повідомив журналістам, що лоу-кост Ryanair, який у вересні почав польоти з Києва, дуже зацікавлені працювати в терміналі F, оскільки він найкраще підходить для їх моделі роботи. Однак на першому етапі бюджетник буде обслуговуватися в Борисполі в терміналі D. Наразі в аеропорту Бориспіль для обслуговування пасажирів використовується тільки термінал D.

Термінал B, побудований в 1965 році і значно розширений у 2006-2011 роки, закритий з 2014 року, а термінал F, збудований в 2010 році, припинив роботу в 2013 році.