REUTERS

Про це повідомляє керівник «Інформаційного спротиву», народний депутат Дмитро Тимчук на Facebook.

«За останні 2 доби зафіксовано прибуття в район смуги Степове-Гранітне 3-х великих конвоїв постачання - всього до 40 вантажних автомобілів, а також 24 одиниці бойової техніки (включаючи 8 од. САУ 2С1 «Гвоздика» і 2С3 «Акація» у складі двох вогневих підрозділів, 5 танків, 7 ББМ, а також спеціальні машини, включаючи командно-штабні машини (КШМ), а також рухомий пункт розвідки і керування підрозділів ППО тактичної ланки)», - пише Тимчук.

За його інформацією, зміцнюються позиції артгрупи в районі н. п. Докучаєвськ. В районі н. п. Ясинувата відзначається зосередження тактичної групи російсько-терористичних військ, що має у своєму складі як мінімум 30 одиниць бойової броньованої техніки (з них не менше 12 танків).

Відео дня

Читайте такожПід Маріуполем зафіксований факт застосування проти сил АТО нового виду озброєння (фото, відео)

«Зафіксовано прибуття в Іловайськ з території Росії чергового ешелону з боєприпасами для терористичних формувань «ДНР»», - повідомляє Тимчук.

Крім того, за його даними, активно триває процес відновлення боєздатності формувань військ бойовиків на Алчевсько-Стахановській ділянці. З цією метою через Краснодон та Красний Луч йде активне перекидання додаткових резервів.