Ворог намагається знищити командні пункти захисників України у Вугледарі, дізналися журналісти / скріншот

Під час боїв за Вугледар Донецької області російські окупанти запускають по будинках авіабомби і намагають знищити командні пункти українських воїнів.

На околицях міста ворожі бронемашини штурмують нашу піхоту, йдеться у сюжеті ТСН. Журналісти зазначили, що Вугледар вже тривалий час утримують бійці 72-ї окремої механізованої бригади імені Чорних Запорожців Збройних сил України.

"У будівлях, так, ми не живемо, у нас були завчасно підготовлені позиції, які ми утримуємо", - сказав один із захисників України.

Бої за Вугледар - зараз це варто знати

Бійці 72-ї бригади імені Чорних Запорожців уже понад 6 місяців тримають Вугледар під контролем. Ця бригада на початку повномасштабного вторгнення захищала Київ від росіян та розбила російських морських піхотинців з Владивостока.

Взимку цього року під час боїв за Вугледар наші воїни з цієї ж бригади знову зустрілися на полі бою з морпіхами супротивника. Під час одного з боїв за Вугледар воїни 72-ї бригади змогли знищити понад 100 одиниць ворожої техніки та кілька сотень супротивників. Цю битву вже визнали найбільшою поразкою росіян за увесь час повномасштабної війни.

Вас також можуть зацікавити новини: