Дикий впевнений,  що на нашій території світова війна точно не почнеться / фото скріншот з відео

Екс-командир роти батальйону "Айдар" Євген Дикий оцінив, наскільки ймовірний початок Третьої світової війни. Він вважає, що такий результат має дуже високу ймовірність, але це станеться точно не в цьому році.

"Зараз весь Захід намагається пропетляти світову війну, але я думаю, що у них не залишиться вибору. А ми чи не єдині, хто зацікавлений в тому, щоб вона почалася якомога швидше, тому що нам гірше точно не буде", - заявив він в інтерв'ю для YouTube-каналу "ГОВОРИТЬ ВЕЛИКИЙ ЛЬВІВ".

За його словами, проти України сьогодні і так воюють усім арсеналом, крім ядерної зброї. Він стверджує, що в нас і так йде війна за виживання в той час, як великі гравці на кшталт США і Китаю поки безпосередньо не беруть участь.

Відео дня

"В даний час тільки Україна і Ізраїль ведуть війну на боці добра, а на боці зла зібралася вже ціла повноцінна коаліція, яка так чи інакше приєдналася до війни. І ми дійсно зацікавлені в тому, щоб великі і сильні почали воювати самі, а не тільки нашими руками. Але, на жаль, від нас це не залежить. На нашій території світова війна точно не почнеться. Але чи почнеться вона на Тайвані, побачимо", – додав Дикий.

Можливість початку Третьої світової війни - прогнози 

Західний світ повинен усвідомити, що епоха відносного миру і стабільності закінчилася і почалися непередбачувані часи. Про це заявив голова Військового комітету НАТО адмірал Роб Бауер на засіданні вищого керівництва Альянсу. 

За його словами, до протидії глобальним загрозам Захід повинен залучати все суспільство в цілому, не обмежуючись стандартними військовими планами штабного керівництва.

Вас також можуть зацікавити новини: