Росіяни таємно зняли дії партизан нібито в Новій Таволжанці / скріншот

З'явилися кадри боїв нібито з нової Таволжанки. Ролик таємно зняли місцеві жителі, показуючи переміщення та перестрілку, які ведуть на території Бєлгородської області партизани. Нагадаємо, що раніше в ситуацію раптово втрутився засновник ПВК "Вагнер" Євген Пригожин.

Відповідне відео поширюється телеграм-каналами. Зазначається, що йдеться про сьогоднішні події. 

"Пі**ец. Один, два, три, еб**ь. Скільки їх там? Ще й кулемет! Е* твою ма*ть", - красномовно висловився автор ролика.

Ситуація в Новій Таволжанці - що потрібно знати

Нагадаємо, що після оголошення війни режиму Путіна (партизани пообіцяли росіянам свободу, почавши бойові дії в Грайворонському районі Бєлгородської області 22 травня) бійці Легіону "Свобода Росії" та "Російського добровольчого корпусу" (РДК) змогли прорватися в Нову Таволжанку.

Це сталося 1 червня. В цей же день вони заявили, що починають другий етап спецоперації. В РДК повідомили, що передові загони вступили в бій в передмісті Шебекіно (Нова Таволжанка/Титівка).

Після невдалих для режиму Кремля боїв з силовиками Міноборони РФ, Центр опору повідомив (3 червня), що для придушення ополченців Росія направила в Шебекіно бійців спецназу

Сьогодні стало відомо, що партизани взяли в полон двох російських військових. Вони повідомили, що готові віддати солдатів РФ в обмін на переговори з губернатором Гладковим. Місцем зустрічі визначили церкву. Останній відповів згодою на пропозицію та підтвердив, що у Новій Таволжанці тривають бої з "диверсантами"

Вас також можуть зацікавити новини: