Експерт пояснив, чому Володимир Путін "мотався" у Ростов-на-Дону / колаж УНІАН зі скріншоту і фото Telegram/Віталій Барабаш

Російський диктатор Володимир Путін зачастив у Ростов-на-Дону в штаб Південного військового округу РФ, і це говорить про те, наскільки для диктатора важливо до Нового року і "виборів" (президентські "вибори" мають відбутися у 2024-му) досягти на фронті хоч якоїсь "перемоги", яку можна буде "згодувати споживачам "інформаційного фаст-фуду" як щось епічне і велике досягнення".

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко у своєму каналі в Telegram поділився думкою, що "саме тому в районі Авдіївки зараз сконцентрована найбільша маса сил і засобів на протяжність фронту". "Тут підрозділи 2 ЗВА (гвардійська загальновійськова армія, - Ред.), 8 ЗВА, 41 ЗВА, підтягуються додаткові сили 90 ТД (гвардійська танкова дивізія, - Ред.). Все це посилюється м'ясними підрозділами "Шторм Z" і БАРС", - зазначив експерт.

Аналітик додав, що біля Авдіївки зосереджений один з найпотужніших артилерійських потенціалів російських окупаційних військ.

Відео дня

"...Путін, вдруге за короткий термін, не понад місяць, відвідав штаб ПВО в Ростові-на-Дону. Для розуміння, - навіть під час наступу на Бахмут Путін не відвідував штаб ПВО, а тут - два візити з різницею в місяць... Це зайвий раз говорить про те, наскільки для Путіна важливо до Нового року і виборів в Росії досягти на фронті хоч якоїсь перемоги...", - вважає Коваленко.

Раніше з'явилася інформація, що нібито Володимир Путін у ніч на 20 жовтня прибув в Ростові-на-Дону і зустрівся з начальником Генштабу ЗС Росії Валерієм Герасимовим. Пізніше - 10 листопада, стало відомо, що ватажок росіян знову побував у Ростові і зустрічався з Герасимовим.

Важливі новини Авдіївки - сьогодні це варто знати:

Російські загарбники "пожвавилися" під Авдіївкою на початку жовтня - штурмували позиції захисників України і отримували "по зубах". Спікер Об'єднаного прес-центру Сил оборони Таврійського напрямку Олександр Штупун говорив, що ворог зосередився на захопленні цього міста, щоб отримати хоч якусь "знакову перемогу".

10 листопада головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний повідомив, що за місяць активного штурму Авдіївки РФ втратила близько 10 тисяч окупантів.

Вас також можуть зацікавити новини: