У РФ разом з Китаєм готуються до відставки Путіна. / Фото REUTERS

В Росії разом з Китаєм готуються до відставки кремлівського диктатора Володимира Путіна. Там усвідомили поразку у війні проти України.

Про це заявив політолог і публіцист Андрій Піонтковський, передавати "Еспресо", зазначивши, що в російській верхівці з'явилася дуже впливова партія - "партія керованої капітуляції".

"Фронтменом цієї партії є, звичайно, Пригожин, який щодня підвищує планку свого викриття Міністерства оборони як абсолютно нікчемної, злодійської організації", - заявив експерт.

За його словами, у прихильників капітуляції буде дві тези:

"Ми героїчно билися, я, Пригожин, взяв Бахмут, а нікчемне Міністерство оборони його знову втратило. Ми змушені відійти, але повернемося, тому що ми росіяни, з нами бог. Причин поразки дві: по-перше, зрада Міністерства оборони, зрада олігархів, які жирують на Рубльовці, а друга причина - проти нас воювало 60 держав НАТО, потужна військова машина".

В оточенні Путіна розуміють, що війна програна - Піонтковський

Раніше Піонтковський заявляв, що в оточенні російського диктатора Володимира Путіна вже сформувалася певна група людей, які розуміють, що розв'язана проти України війна програна.

Він підкреслював, що перший великий успіх під час контрнаступу Збройних сил України стане тригером незворотних політичних змін всередині Росії.