У Бєлгородській області ввели режим контртерористичної операції / Скриншот

Те, що відбувається в Бєлгородській області, може бути продовженням формувальних операцій України перед контрнаступом.

Так прокоментував останні події в Росії генерал США у відставці колишній командувач сухопутними силами США в Європі Марк Гертлінг в мікроблозі Twitter. За його словами, вже в найближчому майбутньому можна буде спостерігати ряд обманних маневрів.

Рейди - це раптові атаки, які застають ворога зненацька, зривають його плани і викликають замішання. Також військові можуть створювати видимість атаки або початку наступу без вирішальної участі своїх сил. Крім того, можна очікувати демонстрацію сили, покликану заплутати противника, не вступаючи з ним в контакт.

Відео дня

"Це все військові плани і дії, які зазвичай проводяться перед великими наступальними операціями, щоб ввести противника в оману щодо того, де буде відбуватися головний удар. Це може бути (а може і не бути) частиною того, що відбувається в Бєлгороді", - зазначив Гертлінг.

РДК зайшов у Білгородську область: що відомо

Як відомо, вчора підрозділ "Російський Добровольчий Корпус" заявив, що їхні бійці знову зайшли на територію Росії.

Вони публікували фото і відео з території РФ і закликали росіян залишатися вдома. Повідомлялося про звільнення населеного пункту Козинка і проникнення в місто Грайворон. 

У мережі з'явилися відео евакуації людей, також був опублікований ролик, на якому росіяни намагаються потрапити в закрите бомбосховище.

У Кремлі заявили, що доповіли про прорив російського кордону Путіну. Пізніше в Білгородській області ввели режим контртерористичної операції

Вже ввечері російські ЗМІ повідомили, що по будівлі Федеральної Служби безпеки РФ в Бєлгороді завдали удару. Російські воєнкор заявив, що метою удару була і будівля МВС.

Вас також можуть зацікавити новини: