У Бєлгороді зафіксували "приліт" / Скриншот

У Бєлгороді завдали удару по будівлі Федеральної Служби безпеки Російської Федерації.

Фотографії та відео диму, що піднімається над містом, опублікувало російське інтернет-видання SOTA в Telegram. "У Бєлгороді - "приліт" в будівлю ФСБ. Через введений в місті режим контртерористичної операції будь-які публікації без посилання на офіційні джерела зараз в регіоні заборонені", - йдеться в повідомленні.

Бєлгородські Telegram-канали близько 23:20 повідомили про гучний вибух у центрі міста, після цього піднявся стовп диму. Пізніше з'явилася інформація про перекриття вулиці Преображенська, на місце прибули пожежники, поліцейські і карети швидкої медичної допомоги.

Відео дня

Тим часом російський пропагандист Рибар пише, що цілями атаки була не тільки будівля ФСБ, а й відділ Міністерства внутрішніх справ РФ.

Що відбувається в Бєлгородській області: останні новини

22 травня в "Російському добровольчому корпусі", що бореться на боці України, заявили, що зайшли на територію Бєлгородської області.

Пізніше повідомлялося про звільнення населеного пункту Козинка і заході передових загонів в Грайворон. Також з'явилися кадри пожежі на прикордонному пункті. 

Російська влада запровадила в області режим контртерористичної операції

В українській розвідці заявили, що мета операції "Легіону "Свобода Росії" і "Російського добровольчого корпусу" - створити "смугу безпеки" для захисту мирних українців.

Вас також можуть зацікавити новини: