На Бєлгородщині проклинають губернатора: “бомби падають”, а укриттів немає / фото соцмережі

Сьогодні на тлі масштабної атаки БПЛА по Бєлгородській області радіостанції регіону запустили тривожні повідомлення із закликами до евакуації. В цей час місцеві мешканці намагалися потрапити до укриття, аби врятуватися. Однак вдалося це зробити далеко не всім. 

В мережі спливло відео, на якому можна побачити, як мешканці області намагаються потрапити до укриття, але бомбосховище занедбане і закрите. 

Через це одна з жінок почала вголос проклинати губернатора області В’ячеслава Гладкова, який, за її словами, вкрав гроші і не підготував укриття. 

"Передайте тому Гладкову, що він ***арас. Наді мною бомби падають!", – каже жінка.

Ситуація в Бєлгороді - що треба знати 

22 травня стало відомо про  оточення російського КПП "Грайворон" під Бєлгородом, яке розташоване поблизу сховища ядерної зброї, і звільнення російськими добровольцями, що воюють на боці України, населених пунктів на прикордонні.

В українській розвідці повідомили, що на території Бєлгородської області операцію проводять представники "Легіону "Свобода Росії" і "Російського добровольчого корпусу". Заявлена мета – створення "смуги безпеки" на прикордонні задля захисту цивільних українців.

Губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков заявив, що у регіоні запроваджено режим контртерористичної операції (КТО).

Вас також можуть зацікавити новини: