Путін зіткнеться зі зростаючими втратами на війну / скріншот відео

Президент Володимир Путін недооцінює рішучість США підтримувати Україну у повномасштабній війні проти Російської Федерації.

Про це заявив директор ЦРУ Вільям Бернс, пише AP. За його словами, президент РФ впевнений, в американців "синдром дефіциту уваги", а тому вони з часом "перейдуть до іншого питання".

"Я думаю, що зараз Путін надто впевнений у своїй здатності виснажити Україну", – пояснив Бернс. 

Відео дня

Він наголосив, що "в якийсь момент Путіну доведеться зіткнутися зі зростаючими витратами, а також з тим, що люди в трунах повертатимуться додому у найбідніші регіони Росії". Саме звідти, за даними ЦРУ, мобілізовано багато людей, яких "кидають як гарматне м'ясо".

Втрати Росії у війні

За останніми даними, українські військові ліквідували вже понад 148 тис. російських окупантів. Загальні бойові втрати противника з 24 лютого орієнтовно склали близько 148 тис. 130 осіб, з яких 660 знищено за минулу добу. 

За оцінками Forbes, Росія витратила на війну $114,4 млрд. Крім цього, Росія втратила найбільше танкове військове формування Європи - свою Першу танкову армію. Всього з початку війни було знищено 3350 російських танків.

Як повідомляє Генштаб, російські окупанти продовжують зазнавати значних втрат. Інколи окупанти проводять масові експертизи тіл загарбників.

Вас також можуть зацікавити новини: