Воїни 28-ї бригади завдали потужного нічного удару по окупантах / скриншот з відео

Воїни 28-ї окремої механізованої бригади імені Лицарів Зимового Походу завдали потужний удар по окупантах минулої ночі. Для ураження противника використовувалася МТ-12 "Рапіра".

Про це повідомили в прес-центрі Сухопутних військ України і поділилися відео зі знищенням ворога. У повідомленні під роликом сказано: "Потужний нічний удар по ворогу від лицарів. Протитанковий розрахунок воїнів 28-ї ОМБр, застосовуючи перевірену часом МТ-12 "Рапіра", завдав із засідки нищівного вогневого ураження по скупченню російської піхоти і знищив бойову машину противника".

На відео демонструється, як українські захисники відстежували пересування ворога. Для ураження противника застосовувалася МТ-12 "Рапіра" — 100-міліметрове буксируване протитанкове знаряддя радянського виробництва. Перший удар здійснили повз цілі, після чого бойова машина окупантів з особовим складом всередині тимчасово зупинилася.

А коли вона продовжила рух, бійці 28-ї бригади здійснили прицільний залп і знищили ворога. Точна кількість ліквідованих рашистів не повідомляється.

Втрати Росії в Україні: остання інформація

Як повідомили в Генштабі ЗСУ, з моменту повномасштабного вторгнення українські захисники "мінуснули" 123 080 російських окупантів. За останню добу ця статистика зросла на 900 супротивників.

Кількість знищеної техніки рашистів перевищила 20 тисяч одиниць, і вона постійно зростає. До переліку входять 3161 танк, 2154 артилерійські системи, 290 літаків та інше.

У виданні ВВС підрахували, що в останні місяці різко зросли втрати серед ув'язнених з ПВК "Вагнера". За добу ЗСУ ліквідують не менше 450 завербованих зеків.

Вчора, 24 січня, під Бахмутом "накрили" спостережний пункт ворога. Приблизні втрати серед окупантів склали 25 осіб.

Вас також можуть зацікавити новини: