РФ продовжує нести втрати / Колаж УНІАН / скріншот, фото t.me/kazansky2017

У мережі опублікували фото полігону російських загарбників під Іловайськом Донецької області, де вони зазнали серйозних втрат. 

Знімок наслідків атаки по ньому показав український журналіст Денис Казанський у своєму Telegram-каналі. За його словами, в результаті удару по російських інструкторах безпілотних літальних апаратів, знищено понад 20 окупантів.

"Філігранна робота. Ракети влучили точно в самотню дрібну ціль на голому полі. Ось це і є високоточна зброя, а не ваші ракети, що летять в житлові будинки", - додав Казанський.

Відео дня
фото t.me/kazansky2017

Що відомо про атаку на полігон під Іловайськом:

Як повідомляв УНІАН, 25 січня в мережі повідомили, що українські війська завдали удару з РСЗВ HIMARS по російських позиціях в районі селища Покровка Донецької області. 

Російські ЗМІ писали, що атаку здійснили вдень 24 січня, під ударом опинилася військова частина №78528. Загинули 24 російських загарбника, ще четверо отримали поранення.

Пізніше росіяни визнали удар по полігону. Центр підготовки спеціального призначення "Сталь" повідомив, що в той день там проходив іспит проекту "Судоплатов" для розрахунків fpv-дронів, загинули понад 20 осіб. 

Вас також можуть зацікавити новини: