8 грудня о 13:00 за київським часом відбудеться фінал Міс Світу 2018 у Санья, Китай. Цього року нашу країну представляє Міс Україна-2018 Леоніла Гузь.

Читайте також"Міс Інтернешнл-2018": українка вперше увійшла в топ-15 найкрасивіших дівчат (фото)

19-річна Леоніла родом із Херсонської області, зараз живе і навчається в Києві. Підкорювати конкурс Леоніла вирушила з великим гардеробом від українських дизайнерів, загальна вага якого склала понад 60 кг.

Фінальний наряд Леоніли Гузь пошила український дизайнер Катерина Лукашик, а діадема на голову від Олени Романової. Сукню створювали 500 годин, а важить вона цілих 10 кг.

Подивитися трансляцію фіналу Міс Світу ви зможете на офіційному youtube-каналі Міс Світу https://www.youtube.com/user/OfficialMissWorld/ а також на ТБ-каналах CCTV, E!, London live.

Як повідомляв УНІАН, перемогу на конкурсі "Міс Україна-2018" 20 вересня здобула 23-річна Вероніка Дідусенко з Києва. Дівчину обрали з 24 дівчат зі всієї України. Однак після фіналу конкурсу в ЗМІ з'явилися повідомлення про те, що Дідусенко не відповідає вимогам конкурсу. Організатори конкурсу вирішили переобрати переможницю. Новою володаркою титулу і корони "Міс Україна" стала Леоніла Гузь.