REUTERS

Грузинська прокуратура розпочала розслідування перстрілки, що сталася ввечері у вівторок в Цагерському районі Грузії, в результаті якої загинули двоє співробітників поліції та одна людина отримала поранення.

Інцидент стався в селищі Ладжана і, за попередньою інформацією, поліцейські застрелили один одного. Про це з посиланням на грузинські ЗМІ доповідає Інтерфакс-Азербайджан.

Читайте такожУ Техасі невідомий відкрив стрілянину на студентській вечірці: двоє загиблих (фото, відео)

Відео дня

ЗМІ відзначають, що обидва загиблих охороняли будівлю громадського центру Будинку юстиції. Один загинув на місці, а другий помер незабаром після того, як його доставили в лікарню.

Повідомляється, що між поліцейськими спалахнула сварка, після чого обидва дістали службову зброю і стали стріляти один в одного.

Що стосується постраждалого, то, за даними ЗМІ, чоловік отримав вогнепальні поранення, намагаючись зупинити конфлікт і заспокоїти обох, його стан важкий.

У прокуратурі заявили, що розслідування розпочато за статтею 108 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу Грузії.

При цьому у відомстві утрималися говорити на даному етапі про версії і причини події. Прокуратура підтверджує лише сам факт вбивства з вогнепальної зброї двох працівників міліції.