Колесник / facebook.com/NikolayKolesnyk

«Прокуратура повністю підтвердила, що документи справжні, перед приїздом на передачу я якраз спілкувався зі слідчими військової прокуратури», – сказав Колесник в ефірі телеканалу «112 Україна» в суботу ввечері.

Він також додав, що справжність документів підтвердив і Генштаб. Крім того, копії вихідних документів повинні зберегтися і в самому Генеральному штабі.

Микола Колесник також висловив довіру органам військової прокуратури, які ведуть слідство. «Після сьогоднішнього спілкування у мене з'явилося умиротворення в душі: я вірю, що люди чесно і професійно працюють», – сказав він.

Відео дня

Читайте такожВійськовим РФ наказали знищувати "фашистів і бандерівців" в Іловайську, про "коридор" мова не йшлась – боєць АТО

Нагадаємо, раніше Микола Колесник, куратор батальйону «Кривбас», голова Криворізької міської організації «Українського об'єднання патріотів – УКРОП» передав журналістові Юрію Бутусову для подальшої передачі слідству у кримінальній справі стосовно Іловайських подій документи, які свідчать про наявність наказу керівництва Генерального штабу ЗСУ та штабу АТО наступати на місто.

Читайте такожСлідству щодо подій під Іловайськом передадуть документи про наявність наказу керівництва Генштабу наступати на місто - батальйон "Кривбас"

«Вранці 07.08 силами 40-го БТрО у взаємодії з 3-ю БТГР 51-ї окремої механізованої бригади (ОМБР) провести рейдові дії в напрямку Старобешеве- Новокатеринівка-Іловайськ і до кінця доби провести прочісування і визволення міста Іловайськ від терористів. Встановити повний контроль над містом і у взаємодії з підрозділами 3-ю БТРГ 51-ї ОМБР зайняти сім взводних опорних пунктів на північ та на схід від Іловайська...», – сказано в шифрограмі.