REUTERS

«Терористи залишили приміщення Головного управління казначейства в Луганській області», - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що о 15.10 терористи із застосуванням зброї захопили разом із працівниками приміщення Головного управління Державної казначейської служби України в Луганській області.

Читайте такожУ Луганську терористи захопили управління Держказначейства

Відео дня

Держказначейство попередило про те, що захоплення будівель або споруд, що забезпечують діяльність органів державної влади, відповідно до статті 341 Кримінального кодексу України тягне за собою кримінальну відповідальність.

Як повідомляв УНІАН, у понеділок, 7 липня, Державна казначейська служба України тимчасово призупинила процес проведення розрахунків за захищеними статтями бюджету в Донецьку й Луганську через загрозу дій терористів, які сконцентрували свої сили в цих містах.

Із квітня на території Луганської та Донецької областей орудують озброєні бойовики. З 15 квітня в регіоні почалася антитерористична операція. На початку липня українські силовики звільнили від терористів міста Сніжне, Слов'янськ, Краматорськ, Красний Лиман. При цьому військові продовжують вести операцію з очищення Донбасу від бойовиків.