Група також планує завершити модернізацію доменної печі №6 на "Азовсталі" / фото УНІАН

"Метінвест" планує завершити комплексну модернізацію виробництва на Маріупольському металургійному комбінаті ім. Ілліча.

Як зазначив генеральний директор групи Юрій Риженков, на ММКІ готується реконструкція стана холодної прокатки та оцинковки.

"У нас досить серйозна подальша програма розвитку комбінату. Наступним етапом у нас стан холодної прокатки разом з травильним відділенням і оцинковка, яку ми теж плануємо довести до кращих світових стандартів", - зазначив Риженков.

Відео дня

За його словами, група також планує завершити модернізацію доменної печі №6 на "Азовсталі": "Вона вже увійшла в період реконструкції, вона буде продовжуватися в найближчі кілька років".

На етапі проектування знаходиться проект з будівництва кисневого цеху на комбінаті "Запоріжсталь", зазначив гендиректор "Метінвесту".

Група також планує завершити будівництво циклічно-потокової технології й почати проектування флотації на Північному ГЗК. Планується розпочати роботи з будівництва циклічно-потокової технології та на Інгулецькому ГЗК.