Компанія Mars святкує дебют нової учасниці M&M's, продовжуючи надихати та об'єднувати людей у всьому світі. Фіолетова відкрито демонструє власне "я" та є прикладом сучасного інклюзивного суспільства. Висока самосвідомість, автентичність, упевненість у собі – ось що надає їй справжньої чарівності. Вона чудово доповнює легендарних персонажів M&M's з їхнім оновленим зовнішнім виглядом і рисами характеру.

"Компанія Mars із задоволенням представляє нового члена команди M&M's. У персонажа є те, що знаходить відгук у багатьох людей, зокрема здатність приймати себе такими, якими ми є. Фіолетова нагадує нам, як важливо цінувати власну унікальність", – зазначила Джейн Хван, віце-президент Mars Wrigley з глобальних питань.

На честь світового дебюту нової учасниці M&M's презентував перший музичний сингл та відео. Вони були створені в межах глобальної ініціативи M&M's FUNd, спрямованої на відстеження дій бренду щодо його основної мети – підвищення почуття причетності у десяти мільйонів людей до 2025 року. Над піснею "I'm Just Gonna Be Me" працювали майстри танців і хореографії Девіна Сантьяго й Коло Кега, саксофоністка Грейс Келлі та відомий оперний співак Ентоні Рота Костанцо. 

Відео дня

Сингл за участі всіх членів команди M&M's (крім Фіолетової, на відео можна побачити виступи Червоного, Жовтого, Помаранчевого, Синього, Коричневої та Зеленої) стане доступним на найбільших музичних платформах потокового мовлення. За кожну трансляцію здійснюватиметься пожертва в розмірі одного долара (загалом до пʼятисот тисяч доларів) некомерційній організації Sing for Hope, яка надає підтримку мільйонам людей у всьому світі.