Helsi - це сучасна електронна медична система, створена для пацієнтів, лікарів, державних та приватних медичних закладів. Наразі вона об’єднує більше 49 000 лікарів, 24 млн пацієнтів і  1300 клінік у різних містах України.  З мобільним додатком Helsi жителі України можуть замовляти медичні послуги в різних спеціалістів, записуватись на очні та дистанційні консультації у державних та приватних медичних закладах, отримувати інструкції щодо прийому ліків, тощо.

Завдяки мобільному оператору Київстар цифрові медичні послуги, що надаються у рамках електронної системи Helsi, стануть більш доступними для населення. Так, оператор не буде списувати з рахунків абонентів пакетні мегабайти при завантаженні і користування мобільним додатком та сайтом Helsi.

Важливим напрямком співпраці мобільного оператора і Хелсі ЮА є інформування населення щодо можливості запису в пункти вакцинації від Сovid-19 у різних містах України.  SMS інформування розпочнеться вже у найближчі дні.  Абонентам потрібно буде лише перейти за посиланням в SMS і обрати зручне місце і доступний час для отримання безкоштовного щеплення. Інформація про те, де абоненти можуть зробити щеплення, також буде вказана на ресурсах Helsi.

Відео дня

У подальшому обидві компанії планують розвивати багато інших проектів медичного напрямку, про які буде повідомлено додатково.

Мобільний додаток Helsi доступний для завантаження на Play Market та App Store.

Довідка про Київстар:

Київстар – найбільший український оператор телекомунікацій, якого обрали майже 26 млн абонентів мобільного зв’язку та понад 1 млн користувачів «Домашнього інтернету». Компанія  надає послуги на основі широкого спектра мобільних і фіксованих технологій, у тому числі 4G. Наразі 87% населення України живе та працює у зоні дії мережі LTE Київстар. Компанія є лідером ринку фіксованого інтернету, а також провайдером конвергентних послуг (мобільний зв’язок, фіксований інтернет, ТБ).Також Київстар надає інноваційні рішення з використанням Big Data, IoT, Cloud solutions, мобільні фінансові послуги та інші.

Акціонер Київстар – міжнародна Група VEON, що має головний офіс у Нідерландах.  Акції Групи знаходяться в обігу на фондових біржах  NASDAQ (Нью-Йорк) та Euronext (Амстердам). Київстар 23  роки  працює в Україні та визнаний  найдорожчим брендом і найбільшим платником податків у галузі зв’язку, кращим роботодавцем  і соціально відповідальною компанією. 

Додаткова інформація: pr@kyivstar.net, www.kyivstar.ua.

Довідка по компанію-партнера «Хелсі.ЮА»:

Helsi.me — це сервіс запису на медичні послуги і безпечного зберігання медичних даних. Сервіс дозволяє пацієнтам швидко і зручно записуватись на прийом до лікаря, діагностику, аналізи, вакцинацію і замовляти медикаменти. Лікарням – брати участь у реформі Міністерства охорони здоров’я і впорядкувати роботу клінік. Через сайт і додаток  Helsi.me щомісяця записуються на прийом понад 2,5 млн пацієнтів. Системою користуються понад 1300 установ охорони здоров’я і 49 000 лікарів по всій Україні. Додаткова інформація: https://helsi.me/