Американські конгресмени сподіваються, що в Україні відбудуться вільні і справедливі вибори президента / David Dibert / pexels.com

Члени американської делегації у складі чотирьох сенаторів і двох конгресменів в рамках візиту до України висловили сподівання, що в Україні відбудуться вільні та справедливі вибори президента.

Читайте такожАмериканський генерал спрогнозував дії РФ щодо зриву виборів в Україні

Про це йдеться у повідомленні Посольства США в Україні у Twitter.

Відео дня

"Під час зустрічей з Міністром фінансів, Міністром закордонних справ та Міністром оборони члени Конгресу США висловили сподівання, що президентські вибори в Україні будуть вільними та справедливими", - йдеться у повідомленні.

Також члени делегації висловили підтримку суверенітету та територіальній цілісності України і реформам, які допоможуть Україні досягти своїх євроатлантичних цілей.

Як повідомляв УНІАН, до України прибула американська делегація у складі чотирьох сенаторів і двох конгресменів з метою обговорення бізнес-партнерства. Делегацію очолює голова комітету Сенату США з банківських питань Майк Крейпо. До складу делегації також входять сенатори Джон Баррассо, Джон Кеннеді, Деб Фішер та конгресмени Майк Сімпсон і Русс Фулчер.