false

На даний момент найсучасніше обладнання в Україні в області офтальмології знаходиться в Німецькій клініці, яка відкрилася 22 серпня. У тому числі, звичайно, там є і лазер для проведення лазерної корекції зору.

false

Нові технології та нове обладнання безпосередньо впливає на рівень медичної послуги. На даний момент найновіший лазер для лазерної корекції зору встановлений і успішно працює в Києві в новій клініці, яка розташувалася у своєму власному будівлі за адресою Музейний провулок 2в, прямо навпроти старого стадіону футбольного клубу Динамо, прохід в арку будівлі відкриє киянам вид на дбайливо відреставрований старовинний особняк, в якому розташувалася Офтальмологічна клініка.

Лазер був виготовлений фахівцями в Німеччині спеціально для цієї клініки і втілює в собі можливості проведення лазерної корекції за абсолютно всіма методиками, в тому числі і за найсучаснішою методикою лазерної корекції "GENIUS PRO",яка зараз є ТОП методикою лазерної корекції зору і рекомендована до застосування пацієнтам, яким необхідно мати особливо безкомпромісний зір, наприклад пілотам цивільних і військових повітряних суден.

Відео дня
false

Особливість цієї лазерної корекції в тому, що вона відноситься до класу "холодних" лазерних втручань і на відміну від технологій "смайл", або лазерної корекції за допомогою фентосекундного лазера, не нагріває поверхню рогівки ока.

Запобігаючи ефект димчастості зору, лазер збільшує чіткість зору після процедури. Досвідчені фахівці, які пройшли перепідготовку в Німеччині, на консультації детально розкажуть про методики, які найбільш підходять саме вам для проведення лазерної корекції і при необхідності в один день позбавлять від обридлих окулярів для корекції зору і контактних лінз.

З цікавих і сильних сторін Німецької клініки можна відзначити дитяче спеціалізоване відділення, яке розділене на зони для самих маленьких пацієнтів і старше. Це практично клініка в клініці, і багато мам, приводячи дітей на обстеження, вирішують для себе, що довірять зір своїх дітей тільки нам.

false

Лікування організовано таким чином, що дитину оглядають при постановці діагнозу два профільних фахівця. Що дає можливість приділити більше уваги пацієнту і проблемам із зором.

В даний час клініка працює, маючи в своєму арсеналі абсолютно всі відповіді на виклики проблем із зором.

Відділ вітреоретинальної хірургії допоможе вирішити найскладніші проблеми при травмах ока або проблем з сітківкою ока за допомогою операції, терапевтичного або лазерного лікування в повному обсязі на найсучаснішому в Україні обладнанні з найсучаснішими приладами для проведення оперативного лікування. Детальніше на нашому сайті сайті. Світ вартий того, щоб побачити його своїми очима!