Дженніфер Лопес / фото REUTERS

Зуби, ноги, сідниці, руки, волосся на грудях і навіть сперматозоїди – далеко не повний список того, що застрахували світові зірки та тим самим прославилися ще більше.

Читайте також"Титанік" і падіння vaiges-близнюків: десять найбільших у світі страхових виплатУНІАН зробив добірку найбільш «дорогих» і в якійсь мірі навіть дивних страховок, які оформляли знаменитості.

Джулія Робертс. Американська актриса кіно і телебачення оформила страховий поліс на зуби, страхова сума при цьому склала 30 мільйонів доларів.

Відео дня

Дженніфер Лопес. Актриса, танцівниця і співачка застрахувала свої сідниці на 27 мільйонів доларів.

Кім Кардашьян. Світська левиця за прикладом Джей Ло теж вирішила захистити страховкою свої сідниці. За них вона може отримати 21 мільйон доларів.

Кім Кардашьян / фото REUTERS

Деніел Крейг. Виконавець ролі Джеймса Бонда застрахував все тіло на 9,5 мільйона доларів, щоб спокійно виконувати всі трюки під час зйомок у фільмі «Квант милосердя».

Том Джонс. Легендарний британський виконавець застрахував свої волосся на грудях на 7 мільйонів доларів.

Мадонна. Американська поп-співачка вирішила уберегти свою груди та оформила на них страховку на 2 мільйони доларів.

Кіт Річардс. Гітарист і один із засновників групи The Rolling Stones застрахував свої руки на 1,6 мільйона доларів, щоб мати можливість грати на гітарі до самої смерті.

Ріанна. Відома поп-співачка захистила страховкою свої обидві ноги на загальну суму в 1 мільйон доларів.

Ріанна / REUTERS

Джин Сіммонс. Учасник групи KISS отримає 1 мільйон доларів компенсації від страхової компанії, якщо що-небудь трапиться з його язиком.

Девід Лі Рот. Вокаліст групи Van Halen оформив страховку на 1 мільйон доларів на свої сперматозоїди.