Як назвати дитину в березні / фото ua.depositphotos.com

Народжені в березні діти мають тонку натуру і чутливий характер. Таким дітям підходять не всі імена. Щоб ім'я не суперечило натурі дитини, його потрібно підбирати відповідально. УНІАН розповів, яким характером відрізняються березневі діти, і які імена їм добре підходять.

Народжені в березні діти - характер і особливості

Малюк, народжений в перший весняний місяць, має дуже чутливий і примхливий характер. Такі немовлята часто плачуть, їх легко образити, вони важко сприймають заборони і відмови. Вони дуже прив'язані до батьків.

Березневі діти відрізняються кмітливістю і дуже сильною інтуїцією. Вони рано вчаться маніпулювати батьками і домагатися того, чого хочуть. Не потрібно на них за це ображатися - діти чинять так без злих намірів.

Відео дня

При дорослішанні березневі діти набувають м'який і плаксивий характер. Нерідко їм не вистачає твердості і вміння постояти за себе. Вони легко піддаються чужому впливу і часто наслідують одноліткам. Багато дітей, народжених в березні, терплять несправедливе ставлення в школі або в сім'ї, і мовчать про свої проблеми.

Сильною стороною березневих дітей є креативність і багата уява. З ранніх років вони виявляють талант до творчості. Навчання зазвичай дається їм легко, і вони можуть допомагати відстаючим однокласникам. А у вільний від навчання час займаються творчими хобі.

Інші позитивні риси березневих дітей: щедрість, великодушність, відповідальність, ініціативність, любов до тварин.

Як назвати народжену в березні дитину

Березневого малюка рекомендується назвати сильним ім'ям, яке дасть дитині силу і впевненість в собі. Бажано щоб ім'я містило літери Д, Р, Г або Б. Також березневим дітям дуже добре підходять незвичайні і рідкісні імена - вони підкреслять їхню творчу натуру.

Хлопчикам підійдуть чоловічі імена з сильною енергетикою. Ось як можна назвати березневого хлопчика: Владислав, Ігор, Ярослав, Борис, Данило, Олександр, Антон, Давид, Денис, Ростислав, Андрій, Григорій, Леонід, Тарас, Роман, Петро, Ілля, Філіп, Віктор, Дем'ян.

Народженим в березні дівчаткам підійдуть імена з лідерськими і переможними значеннями. Також їм підходять імена, які мають чоловічі аналоги. Ось кілька ідей імен для березневої дівчинки: Василиса, Олександра, Ольга, Ярослава, Дарина, Ярина, Євгенія, Христина, Соломія, Клавдія, Вікторія, Інна, Валерія, Антоніна, Владислава, Олеся, Яна, Поліна.

Як назвати народжену в березні дитину по святцях

Віруючі батьки можуть підібрати ім'я для дитини з урахуванням церковного календаря. В такому випадку ім'я вибирають зі списку імен святих, яких шанують в день народження дитини. Серед жінок святих менше, тому для дівчинки можна обрати ім'я з найближчих до дати народження іменин. 

Читайте на УНІАН, які іменини в березні відзначають православні. Цей список допоможе визначитися з ім'ям для малюка.

Вас також можуть зацікавити новини: