Новий Рік 2023 - як зустрічати рік Чорного Водяного Кролика / depositphotos.com

Яким буде 2023-й, як задобрити головний символ року, у яких кольорах прикрасити ялинку, що вдягнути, що поставити на новорічний стіл, а чого, навпаки, категорично не можна робити - УНІАН дає відповіді на всі питання, як зустріти Новий рік 2023.

Раніше ми давали чек-лист, щоб накрити новорічний стіл 2023 і нічого не забути. 

Чорний Водяний Кролик - чого чекати від символу року

Чорний Водяний Кролик - символ наступаючого 2023 року. Його ще називають роком Зайця і Кота. Він знаходиться на четвертому місці серед знаків китайського гороскопу і приходить раз в 60 років - наступний раз рік Кролика буде в 2083 році. Нинішній рік Чорного Водяного Кролика за китайським календарем настане не 1 січня, а в ніч з 21 на 22 січня. 

Відео дня

У японців, тайців і в'єтнамців Новий рік буде роком Кота - вони більше шанують цю тварину. У нас, як символи, прижилися обидва звіра, тому ми називаємо 2023-й і роком Кролика, і роком Кота. 

Кролик - спокійний і милий, любить домашній затишок. Астрологи кажуть, що цей рік несе процвітання і мир. Ще Кролик вважається роком сімейних цінностей - цього року налагодяться справи в сімейних стосунках, багато зустрінуть свою другу половинку, одружаться, також можна очікувати на поповнення в родині. Яким буде новий рік для кожного знака Зодіаку, підкаже гороскоп 2023

Зустрічаємо Новий рік 2023 - як прикрасити ялинку та дім

Щоб сподобатися Чорному Водяному Кролику, Новий рік потрібно зустрічати у колі близьких. У домі має бути чистота і затишок. Якщо хочете залучити удачу, щастя і любов, важливо звернути особливу увагу на те, як прикрасити дім на Новий рік 2023. А також є кілька порад, як нарядити ялинку на Новий рік 2023.

Прикрашаючи дім та новорічну ялинку, вибирайте кольори 2023 року, які подобаються Кролику. Для новорічної красуні-ялинки існують і заборони - ми підкажемо, що не можна вішати на ялинку на Новий рік 2023.

Пригостіть Кролика - що має бути на новорічному столі 2023 

Звичайно ж, у всіх на святковому столі будуть різні страви - про смаки не сперечаються. Але є кілька страв, якими можна задобрити господаря нового року. 

Кролик - травоїдна тварина, тому оцінить страви з овочів і фруктів. Рецепти повинні бути прості, м'ясо можна замінити рибою або сиром. У нас є меню, що повинно бути на столі на Новий рік 2023 і що не можна готувати.  

Поставте на святковий стіл салат Кролик, або спечіть морквяний торт на Новий Рік 2023 - Кролик буде в захваті.

Новий рік 2023 - у чому зустрічати

Новорічна ніч - привід надягти нове або незвичайне вбрання. Рік Кролика не зобов'язує вибирати конкретний одяг - нехай ваш образ буде приємним оку і комфортним. У нас є кілька ідей, що одягти на Новий рік 2023, а також що не варто вдягати на свято. 

У макіяжі найоптимальніший варіант - зробити м'який і нейтральний макіяж в ніжних тонах. Якщо хочеться чогось цікавішого, то можна зробити незвичайний макіяж на Новий рік 2023

А що під ялинкою - що подарувати на Новий рік 2023

Подарунки в рік Кролика не обов'язково повинні бути дорогими, але в них має  бути смислове навантаження. Даруйте те, що зроблено з любов'ю або куплено з турботою про близьких. 

У нас є кілька універсальних ідей, що подарувати на Новий рік 2023. Також ми підкажемо, що подарувати мамі на Новий рік 2023 та що подарувати чоловікові на Новий рік 2023.

Додайте до основного подарунка фігурку кролика (наприклад, шоколадну) або ялинкову іграшку у вигляді зайця - це порадує покровителя.

Новий рік 2023 - прикмети і традиції

З Новим роком пов'язано чимало прикмет. Наприклад, напередодні потрібно позбутися від усього зайвого. Якщо ви ще цього не зробили, то ось вам підказка, що потрібно викинути до Нового року. Також є 11 речей, які потрібно встигнути зробити перед Новим роком 2023.

Прикмети на Новий рік 2023 допоможуть привернути в дім щастя і гроші, а також передбачать погоду на майбутнє. А щоб у новому році все збувалося, ми підкажемо 12 способів, як загадати бажання на Новий рік 2023

УНІАН вітає всіх з наступаючим Новим роком і бажає добре відпочити! Адже нас чекають прекрасні вихідні на Новий рік і Різдво.

Вас также могут заинтересовать новости: