У Тюмені відкрито анонсували показ "Барбі" під відкритим небом / колаж

Росіяни знайшли спосіб заробити на фільмі "Барбі". Кінотеатри країни-агресорки не отримають легальні плівки, а тому там почали продавати квитки на показ "піратських" версій.

Так, в Тюмені відкрито анонсували показ "Барбі" під відкритим небом. Однак адміністрація кінотеатру відразу попередила глядачів, що їм доведеться дивитися "екранну копію".

"Майте на увазі: це екранна копія, але ми вирізали майже всю рекламу. Фільм практично не відрізнити від оригіналу", - стверджують росіяни.

Росіяни вкрали фільм "Барбі" / скріншот

При цьому в кінотеатрі пишаються тим, що їм вдалося провести показ "піратської" версії. Після сеансу з'явилося відео, на якому можна побачити якість "картинки", що залишає бажати кращого.

Квитки на такі покази коштують від 350 до 1000 рублів (приблизно від 132 до 380 гривень). Любителям дивитися вкрадені фільми, але не витрачати багато грошей, пропонують сидіти на пледах прямо на землі, а поціновувачам комфорту можна оплатити місце на дивані.

"А ви відповідальність за піратство не хочете понести?", - пишуть обурені коментатори на сторінці російського кінотеатру.

Росіяни крадуть фільми - найгучніші скандали

Взимку 2022 року стало відомо, що в РФ "перейменували" фільм "Аватар" та незаконно показують його в кінотеатрах. Представники країни-агресорки придумали хитрий план, завдяки якому вони зуміли незаконно заробити на прем'єрі.

Після цього росіяни вкрали український мультфільм "Мавка. Лісова пісня". Вони показували його в період "обслуговування перед сеансом".

Попри те, що багато великих правовласників пішли з РФ, в кінотеатрах все одно "крутили" чимало світових блокбастерів. Але нещодавно у Голлівуді розкусили, як росіяни крадуть фільми, цю лавочку вже прикрили

Вас також можуть зацікавити новини: