Постер фільму "365 днів" / kinofilms.ua

Стрімінговий сервіс Netflix презентував трейлер третьої частини еротичного фільму "365 днів", яка отримала назву "Перші чотири хвилини".

У головних ролях все так само будуть Мікеле Морроне (Массімо Торічеллі, ватажок злочинної банди) і Анна-Марія Секлюцкая (Лаура Белль). У другій частині до головного акторського складу приєдналися брат-близнюк Массімо і Начо (Сімоне Сузінна), один з них залишиться й у третій частині.

Нагадаємо, після загибелі батька-ватажка злочинної банди, його син Массімо стає новим ватажком і змушений взяти на себе обов'язки. Лаура Белль - успішний директор з продажу в розкішному готелі, летить з нареченим і друзями в Сицилію, де Массімо її і викрадає. Він дає Лаурі 365 днів, щоб вона його покохала.

У другій частині Лаура і Массімо повертаються, і вони сильніші, ніж будь-коли. Але сімейні проблеми Массімо і загадковий чоловік, який прагне завоювати Лауру, ускладнюють життя пари.

У третій частині той самий загадковий Начо продовжить домагатися розташування Лаури. І чим це обернеться стане відомо зовсім скоро.

Прем'єра третьої частини "365 днів" відбудеться 19 серпня 2022 року.

Нагадаємо, раніше УНІАН назвав 5 фільмів про жіночу помсту з несподіваним сюжетом.

Вас також можуть зацікавити новини: