Вона пішла від чоловіка і більше нічого не хоче про нього чути / фото ua.depositphotos.com

Ревнощі - одна з основних причин сварок у шлюбі. Однак іноді бажання перевірити кохану людину переходить всі межі. Так, один чоловік роками брехав своїй дружині, щоб переконатися в тому, що вона його не зраджує. 

На Reddit з'явилася історія від жінки, яка випадково розкрила план свого чоловіка і сильно в ньому розчарувалася. Пара зустрічалася два роки, після чого вони зіграли весілля. Весь цей час вони мріяли про дітей, планували своє життя. Чоловік говорив, що хоче стати батьком.

Однак після декількох років, коли у них не вийшло зачати дитину і дружина запропонувала йому пройти обстеження, він відмовився. Жінка була в розпачі, вона дбала про своє здоров'я, стежила за своїм циклом і вже почала думати, що вона безплідна. 

Відео дня

Одного разу жінка зустріла сестру свого чоловіка і поділилася з ним своїми переживаннями. Однак реакція її здивувала.

"У неї був здивований погляд, коли вона запитала: "Ти знаєш, що йому зробили вазектомію, правда?". Я не можу передати вам, наскільки жахливо було сидіти і чути ці слова, що виходять з її вуст", - розповіла жінка.

Виявилося, її чоловік зробив собі вазектомію за рік до знайомства з нею. Весь цей час він говорив про дітей і брехав, що хоче стати батьком, знаючи, що він не може зачати дитину. І все це він робив не просто так.

"Цей чоловік весь цей час будував зі мною повітряні замки, завдаючи мені ударів в спину. Він ніколи не говорив мені. Він завжди з ентузіазмом говорив про це зі мною. Коли я повернулася додому, він був там... Я запитала його, чи правда це. Він сказав"так". Я запитав його, чому він мені нічого не сказав. Цей чоловік. Своїм чортовим ротом наважився сказати: "щоб перевірити, чи будеш ти вірною. Я чув, як люди кажуть, що жінки обманюють своїх чоловіків і кажуть, що дитина була їхньою. Я хотів знати, чи ти це зробиш". Я не знаю, що сказати. Я більше не знаю, хто він", - поділилася жінка.

Вона пішла від чоловіка і більше нічого не хоче про нього чути. Жінка досі не може прийти до тями і усвідомити, що її коханий роками так жорстоко перевіряв її на вірність. Вона планує подавати на розлучення і просто не розуміє, як їй далі жити.

У коментарях користувачі відзначили, що чоловік обрав максимально дивний метод для перевірки на вірність. Багато хто підтримав жінку і побажав їй зустріти гідну людину, яка не буде так з нею чинити.

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав, що жінка розкрила зраду чоловіка завдяки папузі.

Вас також можуть зацікавити новини: