Олексій Суханов позбувся російського паспорта / instagram.com/suhanov.official

Відомий ведучий Олексій Суханов вже багато років живе і працює в Україні, незважаючи на те, що народився в Росії. Нещодавно він і зовсім отримав український паспорт. До слова, поміняти громадянство він вирішив після повномасштабного російського вторгнення.

Відомо, що в країні-агресора у нього залишилися родичі і знайомі. Однак, як зізнався Суханов в інтерв'ю "Обозревателю", він не має ніякого бажання з ними спілкуватися.

"Я не хочу спілкуватися з тими, хто там живе, родичі це чи просто знайомі. У мене там немає нікого і нічого. За винятком двох людей - бабусі і дідуся. Але вони вже в іншому світі, і я перед ними чесний. Думаю, мною пишаються. Кожен день про них згадую – це єдині люди, яких мені не вистачає", - сказав ведучий.

Відео дня

Він додав, що для нього не існує хороших чи поганих росіян. Він всіх їх вважає пристосуванцями.

"Я не вірю в будь-яку можливість розквіту так званої Росії. Не вірю в те, що ця країна коли-небудь може стати цивілізованою. Не вірю в чинну силу російської культури. Не поділяю представників цієї країни на хороших і поганих. Вони для мене пристосуванці або імпотенти – нехай вибирають, третього не дано", - додав Олексій.

Нагадаємо, раніше Олексій Суханов зізнався, що зробив зі своїм російським паспортом.

Вас також можуть зацікавити новини: