Шанувальникам Брітні сподобалися її сміливі фото / фото REUTERS

Популярна американська співачка Брітні Спірс виклала альбом зі своїми голими фотографіями після того, як дізналася, що суд Лос-Анджелеса прийняв рішення позбавити її батька опікунського статусу.

Знімки зірка поп-музики опублікувала у своєму Instagram.

"Гра в Тихому океані нікому не зашкодить!!!! Псссс, фото не відредаговані... ванна крива!!! - прокоментувала фото співачка.

Відео дня

Шанувальникам Брітні сподобалися її сміливі фото.

"Приємно бачити Вас такою щасливою і вільною! Ви це заслужили! Люблю вас", "Якою і повинна бути жінка, народжена вільною", "Жива легенда. Ви можете дивитися, але не чіпати", "Свободу Брітні!" - писали вони.

фото Britney / Instagram
фото Britney / Instagram
фото Britney / Instagram
фото Britney / Instagram
фото Britney / Instagram

Читайте також"Левиця вийшла з клітки": мережа "вибухнула" привітаннями Брітні Спірс

Нагадаємо, нещодавно батько Брітні Спірс звернувся до суду з проханням позбавити його опікунства над дочкою. Після того як суддя підтримала його позов, Брітні оголосила про заручини зі своїм коханим Семом Асгарі.

На тлі такої події Спірс навіть пішла з Instagram і вирушила в міні-відпустку зі своїм нареченим. Але довго без соціальних мереж вона не витримала і днями заявила про своє повернення. Зірка вже встигла опублікувати кілька відео з дивними танцями, які раніше викликали занепокоєння у її шанувальників.

29 вересня стало відомо, що суд Лос-Анджелеса прийняв рішення позбавити батька американської співачки Брітні Спірс опікунського статусу над нею.

Вас також можуть зацікавити новини: