Кіркорова можуть позбавити звання народного артиста РФ / фото фан-сторінка Філіпа Кіркорова

Нещодавно була інформація, що російського співака-путініста Філіпа Кіркорова хочуть позбавити звання народного артиста РФ. Та зараз справа пішла вперед і документ вже передали на підписання диктатору. 

Це сталося за ініціативи керівника Федерального проєкту з безпеки та боротьби з корупцією в країні-агресорі Віталія Бородіна, який вважає, що Кіркоров не поважає росіян, а його вчинки не відповідають високому званню "Народний артист Російської Федерації". Його підтримали інші росіяни. 

"По Кіркорову все готово. Сьогодні відправляємо на ім'я президента нашу петицію. Вона набрала близько 100 тисяч підписів за позбавлення звання народного артиста Росії. Як обіцяв, ми це зробили. Дякую всім, хто брав участь. Це кропітка праця. Сподіваюся, її не знецінять і голоса громадян будуть враховані та почуті", - написав Бородін у своєму Telegram-каналі. 

Відео дня
Скріншот посту

Він також додав, що з нетерпінням буде чекати на відповідь. А у разі негативного рішення - звертатиметься до депутатів.

"Кіркорову це буде приклад, як потрібно поводитися в нашому суспільстві", - наголосив Бородін.

До слова, поки сам прихильник Путіна не коментував цю ситуацію. Проте після участі в скандальній "голій вечірці", коли його активно скасовували і навіть вирізати з фільмів та концертів, співак публічно просив вибачення. А потім заявляв, що його не бойкотували, а він просто брав творчу паузу. 

Нагадаємо, раніше австралійський уряд запровадив санкції проти зірок-путіністів.

Вас також можуть зацікавити новини: