Подружжя герцогів Кембриджських принц Вільям та Кейт Міддлтон побували у лікарні Ланкашира Clitheroe, де поспілкувалися з медичним персоналом і познайомилися з собакою-терапевтом.

Як пише Hello, пара приїхала до лікарні, щоб дізнатися про проблеми, з якими стикаються медичні працівники у сільській місцевості перед пандемією, та зрозуміти, як NHS Charities Together підтримує психічне здоров'я передової робочої сили. Герцог та герцогиня стали спільними покровителями NHS Charities Together у грудні 2020 року.

Кейт і Вільям довідалися, що у лікарні є двоє собак-терапевтів, які "відповідають" за ментальне здоров'я пацієнтів та працівників. На офіційній сторінці герцогів в Instagram опублікували фото, на яких герцоги зустрілися з цуценям абрикосовим цуценям кокапу Альфі, що потрапив у команду лікарні нещодавно. Подружжя було у захваті від чотирилапого. Його навчатимуть як собаку-терапевта, щоб допомагати пацієнтам та колегам у лікарні. Кетрін назвала цуценя "дуже милим".

Кейт Міддлтон і принц Вільям / фото instagram.com/dukeandduchessofcambridge/

Того ж дня Кембриджі вирушили до міста Бернлі, де відвідали благодійну організацію Church on the Street. Кетрін взяла на руки 3-місячну дівчинку Анастасію, а принц Вільям пожартував, дивлячись на дружину: "Не підкидайте їй ідей!".

Раніше Кейт зізнавалася, що Вільям вважає, що трьох дітей у сім'ї — цілком достатньо. Хоча сама вона була б не проти розширення їхнього сімейства. Старшому сину подружжя принцу Джорджу 8 років, принцесі Шарлотті — 6, а принцу Луї — 3 роки.

На нову зустріч герцогиня Кембриджська обрала елегантний образ: вона одягнула водолазку верблюжого кольору та спідницю від Iris & Ink, на які накинула улюблене пальто від Massimo Dutti. Доповнила лук високими замшевими чоботями від Saint Laurent на підборах. Образ герцогині завершив легкий макіяж, локони та сережки від Missoma.

Варто звернути увагу, що Кейт Міддлтон вже втретє повторює образ з цим пальтом. Ще 2020 року вона одягала його для візиту у дитячий центр Лондона, а у 2021 році приміряла його для візиту станції швидкої допомоги.

Зазначимо, що Кембриджі люблять собак, і раніше у них був англійський кокер-спаніель на прізвисько Лупо. Він помер у листопаді 2020 року, але незабаром брат герцогині Джеймс Міддлтон подарував сім'ї ще одного спаніеля.

Варто зазначити, що фанати Меган Маркл (дружини принца Гарі) розкритикували Кейт Міддлтон після цього виходу у світ. Вони звинуватили герцогиню Кембриджську у наслідуванні стилю герцогині Сассекської.

У подібному пальто класичного фасону раніше з'являлася на публіці і Маркл у Нью-Йорку у вересні минулого року. А Кейт зазвичай надавала перевагу сукням-пальтам.

"Вона купила собі все пальта, як у Меган", "Кейт копіює Меган та більше не носить сукні-пальта", "Вона почала носити пальта тільки після того, як на сцені з'явилася Меган, для якої не важливий королівський протокол", "Мало того, що Кейт копіює одяг Діани, так тепер вона намагається мати вигляд, як у Меган!", - писали в соцмережах прихильники Маркл.

Кейт Міддлтон звинуватили у копіюванні стилю Меган Маркл / фото instagram.com/hrhroyalfan/

Вас також можуть зацікавити новини: