Потап і Настя Каменських святкують 5 річницю шлюбу / Скріншот Instagram

Відома українська співачка Настя Каменських та репер Потап, справжнє ім'я якого Олексій Потапенко 23 травня, відзначають особливе свято – річницю шлюбу.

Рівно 5 років року відбулося весілля зіркової пари. Артистка з нагоди свята вже привітала коханого з річницею. Каменських у своєму Instagram опублікувала архівну світлину зі зйомок кліпу "Обіцяю". На фото Настя у білій вишуканій сукні обіймає чоловіка. Потап постав на знімку у чорному класичному костюмі.

Про спільний трек "Обіцяю" виконавиця пригадала не лише на кадрі, але залишили рядки з пісні в описі. Ними вона привітала коханого зі святом.

Відео дня

"Я обіцяю бути тобі морем, небом бути зоряним. П'ять років", – лаконічно написала під фото Каменських.

Потап і Настя Каменських / Скріншот Instagram

Варто вказати, що зіркове подружжя побралося у травня 2019 року. Весілля відбулося у заміському комплексі біля столиці. За 5 років шлюбу навколо пари з'являлося чимало пліток про їхній розрив та проблеми у стосунках. Однак у своїх соцмережах артисти щоразу спростовують будь-які негаразди між ними.

Варто вказати, що зараз Олексій та Настя живуть окремо. Нещодавно репер прилетів до Болгарії, де займатиметься роботою найближчий час.

Нагадаємо, раніше Потап ніжно привітав Настю Каменських із днем народження.

Вас також можуть зацікавити новини: