Слава Дьомін захистив Віру Брежнєву / instagram.com/ververa

Нещодавно українська співачка Віра Брежнєва випустила пісню "Вишиванка" рідною мовою, але в мережі їй пригадали слова дворічної давнини про те, що вона - не українська співачка. Фолловери таку поведінку Брежнєвої назвали "майстер-класом з перевзування" і розкритикували її. 

Ведучий Слава Дьомін вирішив не миритися з цим і захистив свою подругу, яка, за його словами, з перших днів повномасштабного вторгнення підтримує Україну і допомагає їй. 

В рамках програми "СлаваПРО" він додав, що неодноразово говорив Брежнєвій, що про допомогу Україні потрібно розповідати в соціальних мережах, але та відмовляється це робити, бо "не хоче понтуватися".

"Єдине, на чому я постійно акцентую Вірі, - про це потрібно говорити. Але є такі артисти, які не люблять понтуватися своїми вчинками. Просто тихенько роблять, що вважають за потрібне, а потім, до речі, за це отримують незаслужений хейт", - сказав Дьомін.

Віра Брежнєва: позиція щодо війни

Співачка на початку повномастабної війни виїхала з Росії до Польщі, де займалася волонтерством. Вона публікує в своїх соцмережах кадри війни на батьківщині і розповідає про звірства окупантів. 

Пізніше її менеджер заявила, що Брежнєва розірвала всі зв'язки з РФ, але днями росЗМІ спростували цю інформацію. Вони пишуть про те, що Брежнєва продовжує заробляти в Росії, а влітку приїжджала до Москви, щоб перевірити, як там йдуть справи.

Вас також можуть зацікавити новини: