Фото інстаграм Тараса Тополі

Фронтмен гурту "Антитіла" Тарас Тополя, який разом з іншими музикантами гурту в перші дні війни пішов на фронт, а потім повернувся за наказом головнокомандувача ЗСУ, наголосив на важливості та доречності артистів під час війни. 

"Артисти потрібні країні завжди, навіть під час війни. Артисти - це люди, які мають дар творця відчувати події навколо і передавати це відчуття мелодією і словом. Артисти наповнюють емоціями життя інших, дають їм розраду, сльози, щастя, сміх, відкривають нові сенси через творчість. І якщо хтось скаже, що вони не потрібні, вони все одно будуть, бо певним людям притаманно творити, вони самореалізовуються у творчості. Навіть в Аушвіці та в Бухенвальді були артисти, таланти, які попри приреченість і неймовірні знущання, все одно співали, щоб підняти дух інших та вселити надію", - сказав Тополя в інтерв’ю виданню "Ти Київ".

Фото інстаграм Тараса Тополі

Зараз "Антитіла" дають багато благодійних концертів. Проте є ті люди, які кажуть, що це лише піар на військовій темі. Тарас вирішив відповісти і на ці закиди. 

Відео дня

"Я познайомлю тих, хто так говорить, з командиром 130-го батальйону. Він розкаже, як "Антитіла" піарились і скільки разів ледь не загинули під час виконання бойових завдань. Ми - парамедики й виконували нашу військову роботу так, як це було потрібно. Ми витягували наших побратимів, на щастя, живими, пораненими, але живими. Ми були під мінометними, артилерійськими обстрілами та зі стрілецької зброї", - зазначив співак. 

Нагадаємо, нещодавно гурт "Антитіла" наголосив на недоречності участі у Євробаченні під час війни. 

Вас також можуть зацікавити новини: