"Танці з зірками" сьомий епізод / фото "1+1"

Сьомий епізод танцювального шоу "Танці з зірками" 11 жовтня буде присвячений латино-американським танцям.

Читайте такожЕкс-"холостяк" Сергій Мельник на "Танцях з зірками" стане в пару з танцівницею КаменськихЯк пише ТСН, головною інтригою ефіру залишається запитання –  чи  відбудеться на паркеті перший жіночий пасодобль від Надії Мейхер та Санти Дімопулос, яка минулого тижня кинула своїй конкурентці виклик. Та чи повернуть на проект пару Олега Винника та Олени Шоптенко, які минулої неділі були дискваліфіковані за правилами шоу.

Як відомо, навіть через хворобу пара може не станцювати лише один раз, з чим не погодились інші учасники проекту та звернулися до організаторів шоу з проханням повернути пару на паркет.

Відео дня

Загалом же, на глядачів шоу чекають номери від режисерів проекту Лесі Подолянко та Дмитра Гука та хореографічні постановки від головної хореографині шоу Ксенії Горб.

Телеведуча Ольга Фреймут вдруге приміряє на себе сексуальний образ, танцюючи ча-ча-ча під трек Camila Cabello Havana. А рок-діві Юлії Саніній та Дмитру Жуку дістанеться "самба-вбивця".

Пара Сергія Мельника та Аделіни Делі запалить на паркеті джайв під хіт Lou Bega Mambo 5. Також цей стиль танцю виконає і "чорна пантера" Санта Дімопулос під композицію The Weeknd Blinding Lights – Single.

Вас також можуть зацікавити інші новини про шоу