Співак також запевнив, що російською співати не буде / фото УНІАН, Вальдемар Горлушко

Співак Олег Винник заявив, що він "ніколи в житті" не перекладатиме свої російськомовні хіти українською. Артист не хоче оновлювати пісні. 

"Олег Винник більше ніколи не буде нічого фільтрувати і терпіти, і чомусь боятися. Це величезне щастя вийти на сцену, побачити перед собою людей і запитати їх, що вони думають. І водночас Ти розумієш що вони дихають одним диханням... Не знаю, коли. Це буде скоро, це не буде один концерт, це буде, дай Боже, багато концертів", - заявив співак в інтерв'ю для "КРП".

За словами Винника, він відмовляється від перекладу пісень, тому що йому "потрібно йти далі". Втім, співак також запевнив, що російською співати не буде.

Відео дня

"Точно знаю, що перекладати я не буду свої пісні російською мовою, які були написані до війни, супер хіти. Ті мої суперхіти, які були російською мовою. Я ніколи в житті не буду перекладати українською, це не потрібно, потрібно йти далі", - розповів артист.

Окрім цього, Винник поділився роздумами щодо того, чи доречно буде співати російської після перемоги. Він вважає, що спочатку усім потрібно вивчити українську.

"Як можна сказати: "Я до перемоги не співаю російською мовою"? А що таке до перемоги? А тоді ми можемо співати російською? Спочатку потрібно навчитися розмовляти своєю мовою, українською, а потім вже говорити, до перемоги чи після перемоги. А тоді прохання буде від людей: "А заспівай після перемоги китайською". Ти будеш співати? Ти маєш сам зрозуміти. Якби я відкрив рота на сцені російською мовою, я б себе просто обблював", - додав Винник.

Де зараз Олег Винник

Нещодавно співак дав нове інтерв'ю та підтвердив, що він мешкає у Німеччині. Винник вперше розповів, як та коли виїхав з України, а також розкрив деталі своєї хвороби

Окрім цього, співак вперше підтвердив, що в нього є дружина та син. Втім, "повернення" Винника оцінили не усі. У мережі відреагували на його заяви з негативом і критикою.

Вас також можуть зацікавити новини: