Київ. 14 червня. УНІАН. У Львові за шість днів роботи фан-зони четверо батьків губили своїх дітей.

Як повідомили УНІАН в Управління державної служби охорони при ГУ МВС України у Львівській області, правоохоронці відшукали дітей, передали батькам та провели роз’яснювальну роботу з ними, аби такі випадки більше не траплялись.

Також у повідомлені нагадується, що вчора у Львові в рамках Євро-2012 відбувся футбольний матч між командами Данії та Португалії. З цієї нагоди, крім вболівальників, до Львова завітали також поліцейські делегації з Данії та Португалії, які зустрілися із журналістами. Під час розмови з представниками ЗМІ керівник португальської делегації Еліас Луіс зазначив, що задоволений співпрацею із українськими міліціонерами.

Відео дня

«Так склалося історично, що наші португальські фанати, які підтримують нашу національну команду, ведуть себе по-різному. Їх поведінка відрізняється, коли футболісти грають у себе вдома і на виїздах», − зазначив керівник португальської делегації.

Керівник делегації із Данії Ален Нюрі також задоволений співпрацею українських міліціонерів із іноземними колегами, оскільки вже працював із правоохоронцями Харківщини, коли збірна Данії грала у Харкові. А.Нюрі також зауважив, що їхнім поліцейським є чого навчитись в українських колег, а також поділитися своїм досвідом.

Загалом робота іноземних поліцейських полягає у спілкуванні з їхніми вболівальниками, які прибувають до Львова.