ЗНО з української мови і літератури

Сьогодні, 24 квітня, у зовнішньому незалежному оцінюванні з української мови і літератури взяли участь 95,4% зареєстрованих абітурієнтів.

За даними Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО), на основну сесію зовнішнього оцінювання зареєструвалося 288 тис. 977 осіб, із них 221 тис. 104 учні – випускники загальноосвітніх навчальних закладів поточного навчального року, для яких результат зовнішнього незалежного оцінювання з української мови буде зарахований як результат державної підсумкової атестації. Також для участі в основній сесії зареєстровано 67 тис. 873 випускники загальноосвітніх навчальних закладів минулих років.

Під час реєстрації охочим взяти участь у зовнішньому оцінюванні з української мови і літератури було запропоновано обрати базовий або поглиблений рівень складності сертифікаційної роботи. Бажання скласти тест з української мови і літератури поглибленого рівня виявили 21 тис. 583 майбутніх абітурієнти (7,5%) від кількості зареєстрованих для складання тесту із цього предмета.

18:38, 24.04.2015
8132
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся