Секретні матеріали. Випуск за 13 листопада 2016 року

Хто "кришує" гральний бізнес в Україні?

Вони ростуть, як гриби після дощу, - нелегальні міні-казино та гральні автомати. Незважаючи на усі заборони ігрового бізнесу, вони з'являються все більше і більше,вже у майже кожному дворі. Замість того, щоб цей бізнес легалізувати, щоб він приносив податки, депутатам легше просто собі брати тіньові хабарі.

Щодня в Україні набирають обертів "заводи смерті", вони сотнями безкарно вдень і вночі штапують підробки алкогольних напоїв. Дешевий абсент, ром, віскі - сьогодні все це може собі дозволити будь-хто і в будь-якій кількості. Хто і де продає дешеві підробки дорогих напоїв? І чому закриті оптові точки зі збуту фальшивого і небезпечного алкоголю функціонують досі?

Міхеіл Саакашвілі - найпублічніший і найяскравіший губернатор за всю історію України. Його образ вже півтора року не сходить з телеекранів і стрічок новин. Політик за допомогою талановитих піарників створив собі образ борця і революціонера для заробляння грошей, чим вдало користувався у Грузії, тепер спробував зробити це й в Україні. "Секретні матеріали" розібралися, як зароджувався образ "великого реформатора", і розкажуть, яка головна мета Саакашвілі в Україні.

14:49, 13.11.2016
завантаження...
Ми використовуємо cookies
Погоджуюся