Сьогодні в Україні дощитиме / фото УНІАН

У суботу, 6 квітня, в Україні очікується мокра погода з дощами, зливами та грозами. Про це свідчать дані Погода УНІАН. Незважаючи на опади, температура в країні продовжить поступово підвищуватися - практично по всій країні сьогодні буде +16°...+20°.

На заході України сьогодні повсюдно пройдуть дощі, подекуди опади будуть сильними і в супроводі гроз. Стовпчики термометрів удень покажуть +17°...+19°.

На півночі України сьогодні також дощитиме, подекуди погримлять грози. Протягом дня температура очікується близько +16°...+17°.

Відео дня

Така сама температура буде і на сході країни, +16°...+17°. Тут імовірність опадів менша, лише в Харківській області покапають невеликі дощі.

На жителів центральної частини України чекає мінлива хмарність, місцями пройдуть дощі, а температура очікується від +17° до +20°.

На півдні країни сьогодні буде переважно сухо. Тут очікується мінлива хмарність, а температура протягом дня буде в межах +17°...+20°.

6 квітня в Україні буде мокро, але не холодно / фото УНІАН

Прикмети погоди 6 квітня

Сьогоднішній день покаже, якою буде весна. Якщо ніч тепла, то і весна буде теплою. Якщо жайворонки співають, то очікується скоро потепління, а якщо зяблик заспівав, то йде негода.

Вас також можуть зацікавити новини: