Сьогодні на заході та півночі України пройдуть дощі / Фото ua.depositphotos.com

Сьогодні, 7 травня, в більшості західних, а також місцями в північних областях України очікуються опади. Дощі очікуються невеликі, але місцями - з грозами. Найтепліше сьогодні буде на заході України, а найхолодніше - на сході.

Про це свідчать дані Погода УНІАН.

Основні опади сьогодні сконцентруються на заході України. На Закарпатті та в Хмельницькій області ймовірні зливи, на решті території - невеликі дощі, лише у Волинській області буде переважно сухо. У Тернопільській та Івано-Франківській областях очікуються грози. Температура вдень буде в межах + 17°...+22°.

Відео дня

Жителів півночі України сьогодні також чекають невеликі весняні дощі. Тут опади очікуються в Чернігівській та Житомирській областях. Стовпчики термометрів піднімуться до +16°...+18°.

У центральних областях сьогодні буде сухо, невелика хмарність, лише в Дніпрі очікується багато сонця. Температура вдень буде від +16° до +19°.

На сході України сьогодні буде прохолодніше всього. Тут стовпчики термометрів не піднімуться вище +16°...+17°. Очікується суха погода і невелика хмарність.

На півдні України тепло розподілиться нерівномірно. У Криму - до +13°, а на решті території повітря прогріється до +17°...+19°. Без опадів.

Нагадаємо, на сьогодні в Україні оголошено штормове попередження.

Вас також можуть зацікавити новини: