На Івано-Франківщині сьогодні очікуються підтоплення / фото ua.depositphotos.com

В одній з областей на заході України сьогодні очікуються значні затоплення. Попередження про стихійні явища оприлюднив Український гідрометцентр.

За даними синоптиків, впродовж 10 липня на річці Ворона бiля міста Тисмениця (Iвано-Франкiвський район Iвано-Франкiвської області) очікується затоплення заплави та сільгоспугідь.

"Iснує ймовiрнiсть значних затоплень, прилеглих до рiчки територiй та розмiщених на нiй господарських об'єктiв та інфраструктури мiста Тисмениця у Iвано-Франкiвському районi Івано-Франківської області", - попередили в Укргідрометцентрі.

Відео дня

Як зазначається, оголошено ІІІ рівень небезпеки - червоний.

Довідка УНІАН. ІІІ рівень небезпеки - стихійне гідрологічне явище. Оглошується під час весняного водопілля, паводків та інших явищ, при яких рівні води досягають і перевищують відмітки масових затоплень територій, житлового сектору, господарських об’єктів у великій кількості населених пунктів, ускладнюється життєдіяльність населення.

Бiля міста Тисмениця очікується затоплення заплави та сільгоспугідь / фото Укргідрометцентр

Погода 10 липня - прогноз на сьогодні

За даними синоптиків, сьогодні в Україні буде мінлива хмарність.

Вдень в Україні, крім крайнього заходу та півдня, місцями пройде невеликий короткочасний дощ. Температура становитиме куомфортні 21-26°, на півдні країни та Закарпатті буде тепліше, 25-30°.

Вас також можуть зацікавити новини: