Активісти показали нерухомість судді, який відсторонив Супрун / Центр протидії корупції - Facebook

Суддя Сергій Каракашьян, який виніс рішення про відсторонення Уляни Супрун від посади в.о. міністра охорони здоров'я, раніше відзначився рішенням про поновлення Романа Насірова на посаді глави ДФС.  

Про це у Facebook повідомляє «Центр протидії корупції».

Читайте такожГройсман висловився на підтримку Супрун

Відео дня

«Про суддю Сергія Каракашьяна, який відсторонив Уляну Супрун. Це той самий суддя, який разом з двома своїми колегами поновив на посаді Романа Насірова. А ще Каракашьян назвав рекламу з "досягненнями" Луценка не політичною, а соціальною», - йдеться в дописі організації.

Антикорупціонери повідомляють, що основний дохід сім’ї Каракашьяна - зарплата судді (в районі 200 тисяч грн на рік).

Попри це, він добудовує будинок під Обуховом та їздить на Mitsubishi Pajero Sport 2014 року, записаній на родича. Вартість такого авто складає приблизно 20 тисяч доларів.

«Є квартира в Києві, кілька земельних ділянок під Києвом. На все вистачило суддівської зарплати. Має рушницю, колекціонує монетки і марки», - підсумовують в ЦПК.

Як повідомляв УНІАН, 5 лютого в. о. міністра охорони здоров'я України Уляну Супрун відсторонили від виконання своїх обов'язків. Відповідне рішення Окружного адміністративного суду міста Києва опублікував лідер "Радикальної партії" Олег Ляшко на сторінці у Facebook.