Віктор Янукович вчора дав прес-конференцію у Москві / фото УНІАН

У Міністерстві з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України (МінТОТ) розцінюють заяву колишнього президента Віктора Януковича, засудженого за державну зраду, про готовність долучитися до переговорного процесу щодо обміну українських полонених в РФ на засуджених в Україні російських громадян за формулою «всіх на всіх» як спробу привернути до себе увагу.

Читайте такожЯнукович: мене немає в базах даних Інтерполу і я можу виїжджати "до будь-якої країни світу"

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб Юрій Гримчак в ефірі одного з українських телеканалів.

Відео дня

«Заява про те, що я (Янукович – УНІАН) хочу брати участь в обміні, яка звучить від людини, яка була звинувачена і судом отримала 13 років ув’язнення, і зараз розглядається ця справа в апеляції – це спроба показати, що «я ще щось важу в цьому світі», - вважає Гримчак.

«В цьому взагалі сенсу немає. Це спроба повернути увагу до себе, і більш нічого», - резюмував він.

Як повідомляв УНІАН, 6 лютого колишній президент Віктор Янукович, засуджений за державну зраду, заявив про готовність очолити ініціативу щодо обміну українських полонених в РФ на засуджених в Україні громадян РФ за формулою «всіх на всіх».