Герасимов вчинив спробу потрапити на ефір / фото УНІАН

Голова фракції Блок Петра Порошенка Артур Герасимов намагався потрапити на прямий ефір суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу» каналу 1+1, незважаючи на те, що його участь не була підтверджена редакцією.

Як йдеться в повідомленні ток-шоу на сторінці у Facebook, згідно з концепцією програми, цей ефір є кандидатським, тобто до участі запрошені саме кандидати на пост президента, а також експерти у галузі.

Читайте такожХолодницький планує "поставити крапку" у трьох "ключових справах"

Відео дня

«Про це пана Герасимова було проінформовано заздалегідь. Незважаючи на це, нардеп приїхав до студії та спробував потрапити на ефір. Примітно, що до його прибуття біля знімального майданчика ток-шоу з’явилась знімальна група Прямого каналу. Під час прямого ефіру ведуча ток-шоу Наталія Мосейчук застерігала глядачів від маніпуляцій, а політиків – від повторювання помилок попередників», – йдеться в повідомленні.

На сьогоднішній ефір суспільно-політичного ток-шоу «Право на владу» від 28 лютого були запрошені виключно кандидати у президенти України, а також експерти у заявленій темі. На ефір був запрошений, зокрема, президент Петро Порошенко, втім редакція отримала від його партії пропозицію – покликати замість діючого президента в ефір голову фракції БПП – Артура Герасимова.

Начебто президент особисто дав йому доручення представляти в ефірі каналу «1+1» свою позицію.

Телеканал «1+1» вражений тим, що президента має хтось представляти.

«Якщо Петро Порошенко вважає, що і на виборах 31 березня замість нього має брати участь саме Артур Герасімов, просимо нас про це повідомити. В такому разі будемо раді бачити його у студії ток-шоу», - зазначили на каналі.