Низка міністрів отримали заступників / фото УНІАН

Кабінет міністрів України призначив заступників у низці міністерств.

Про це повідомляє прес-служба уряду за результатами сьогоднішнього засідання.

Зокрема, першим заступником міністра розвитку громад і територій призначено: Дмитра Живицького, заступником - В'ячеслава Негоду; заступниками міністра розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства - Світлану Панаіотіді та Дмитра Романовича; першим заступником міністра освіти і науки - Юрія Полюховича, заступниками - Любомира Мандзія та Максима Ярмистого.

Відео дня

Читайте такожКабмін призначив 11 нових заступників міністрів

Водночас у Міністерство охорони здоров'я призначено першим заступником Андрія Семиволоса, заступниками - Михайла Загрійчука та Младену Качурець, заступником з питань європейської інтеграції - Олену Сімоненко.

Заступниками міністра соціальної політики призначені Віталій Музиченко та Наталія Ненюченко, міністра юстиції - Валерій Коломієць.

Крім того, у Міністерстві у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб уряд продовжив виконання обов'язків державного секретаря Людмили Дараган.

Поміж іншим, Кабмін звільнив 9 заступників міністрів. Так, у Міністерстві енергетики та вугільної промисловості з посади першого заступника міністра звільнено Тетяну Максимець, з посади заступників - Михайла Близнюка, Юлію Підкоморну, Анатолія Корзуна.

У Міністерстві оборони з посади заступника глави відомства звільнено Олега Шевчука, у Міністерстві освіти і науки з посади першого заступника міністра - Павла Хобзея, з посади заступника - Володимира Карандія та Юрія Рашкевича.

У Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства В'ячеслава Негоду звільнено з посади першого заступника міністра.

Уряд також схвалив призначення Андрія Онищенка головою Генічеської районної державної адміністрації (Херсонська область).