В Житомире опять захватили ОГА / zhitomir.info

Як передає кореспондент УНІАН, учасники протестної акції вибили двері і зайшли в середину приміщення.

Відео дня

Міліція покинула будинок ОДА, а мітингувальники зайшли туди.

Кількість мітингуючих на майдані Корольова у Житомирі під стінами ОДА, що перебували там сьогодні цілий день з 12-ої години дня, під вечір значно зросла і станом на 19-ту годину тут зібралося близько 3 тисяч людей. Вони вимагали зустрічі з губернатором.

Учасники акції з символікою ВО « Свобода», Державними національними прапорами, червоно-чорними прапорами скандували «Владу-геть!». Вхід до облдержадміністрації охороняли кілька десятків правоохоронців.

Між правоохоронцями та мітингувальниками стало духовенство, яке вмовляло учасників акції протесту «не допустити кровопролиття».

Читайте такожУ Житомирській міськраді саморозпустилася фракція ПР

Серед присутніх багато молоді, дехто мав з собою палиці, обличчя багатьох закриті масками.

Представників влади не вийшли до учасників протесту.

Водночас на офіційному сайті Житомирської облдержадміністрації сьогодні заявлено прямий ефір голови ОДА Сергія Рижука в студії телекомпанії ” Союз-ТВ”.

Приблизно о 19.10 розпочався штурм приміщення обласної адміністрації.

Як повідомляв УНІАН, у Житомирі о 12 годині дня сьогодні навпроти будівлі облдержадміністрації на протестний мітинг зібралися близько 200 людей. Пролунав заклик створювати домові комітети для захисту від мародерів та було оголошено збір медикаментів для столичного Євромайдану.