У Кіровограді близько 400 осіб прийшли на Народне віче та Ходу миру на підтримку кримчан.

Як передає кореспондент УНІАН, люди почали збиратися на площі Героїв Майдану о 12.00. Вони тримають державні та червоно-чорні прапори, а також прапори ВО "Свобода" та організації "Сокіл", плакати з написами: "З добром до людей", "Не купуй у Путіна!", "Москаль, на Україну зуби не скаль!", "Україна - єдина", "Путін, геть!", "Putin, go home", "No war!". Близько 20 міліціонерів розташувалися по периметру місця проведення акції.

Читайте такожКілька тисяч жінок в Криму і Херсонській області вийшли на акцію за мир

Відео дня

Перед мітингуючими виступили громадські активісти. Голова місцевої "Просвіти" Олександр Ратушняк підняв питання перейменування міста на Златопіль, при цьому зауважив, що його ще розглягнуть на найближчому з народних зібрань.

Згодом люди сформувались у колону та рушили до пам'ятника Ангелу-охоронцю, повністю заблокувавши рух центральною вулицею. Вони вигукують: "Ми за мир!, "Путін, геть!", "Крим - це Україна!". Попереду колони з людьми рухається автомобіль ДПС. Біля пам'ятника люди заспівали Гімн України та рушили до військової частини, де також заспівали Гімн і скандували "Слава армії!".

Зараз учасники ходи йдуть до площі Героїв Майдану.