УНІАН

Стратегія виборчої кампанії кандидата в мери Києва від «Слуги народу» Ірини Верещук поки виглядає не дуже переконливою. Таку думку в ефірі каналу «112 Україна» висловив народний депутат Олександр Дубінський.

«Мене турбує підхід до ведення кампанії в столиці нашої політичної сили. Тому що коли кандидат в мери пані Верещук на ефірах захищає Кличка - для мене це дивно. Може, це така стратегія? Я дивлюся ці відео і думаю: «Ми що, вступили в« УДАР »або створили коаліцію з Кличком?», - каже нардеп.

Разом з тим він висловив сумніви, що у Верещук і Кличко є спеціальні домовленості.

Відео дня

«Але я впевнений, що немає бачення, як вести боротьбу з чинним мером Києва. За нинішньої риторики, яку використовує кандидат від «Слуги народу», дебати стануть дружньою розмовою», - сказав політик.

На питання, що може вплинути на намір Дубинського самому балотуватися в мери, політик відповів, що тільки рішення президента. У будь-якому випадку, ситуація проясниться до початку осені, коли стануть відомі дані свіжої соціології.

«Офіс президента і фракція подивляться у вересні на соціологію. І якщо вона покаже зростання рейтингів Ірини Верещук - супер. А якщо, не дай боже, падіння, якщо Кличко буде йти вгору? Я щиро сподіваюся, що київський штаб зможе спланувати й здійснити таку стратегію, яка буде вести до підвищення рейтингів, а не до відчуття, навіщо щось міняти, якщо всім все подобається. І якщо рейтинги не будуть рости, треба буде коригувати програму. Або кандидата», - підсумував Дубінський.